|

Kauden 2024 jäsenmaksut

Kauden 2024 jäsenmaksut saadaan maksuun kun syyskokous 26.11.2023 on vahvistanut seuran jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2024.

KITI-järjestelmän laskutustavan valintaominaisuutta on päivitetty.

KITI:in on luotu valintaikkuna, joka tulee esiin jokaiselle KITI-järjestelmään kirjautujalle seuraavalla kirjautumiskerralla.

Valintaikkunassa KITI pyytää valitsemaan laskutustavan jäsenmaksulaskulle. Laskutustavan valinta on pakollinen eli Jatka-painike aktivoituu sen jälkeen, kun jokin laskutustavoista on valittu. Samassa ikkunassa KITI pyytää myös tarkistamaan/päivittämään järjestelmään ilmoitetun puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Huomioittehan, että nousseiden postituskulujen vuoksi tästä eteenpäin liiton toimesta paperisena lähetettäviin jäsenmaksulaskuihin lisätään 5 euron laskutuslisä. Paperiset jäsenmaksulaskut lähetetään aikaisintaan tammikuun lopussa ja niiden lähetykseen asti myös paperilaskun laskutustavaksi valinneilla on mahdollisuus maksaa jäsenmaksulaskunsa KITI:n verkkomaksupalvelussa ilman tuota edellä mainittua laskutuslisää. Laskutuslisä lisätään laskuihin paperisten laskujen luomisen yhteydessä. Tämän jälkeen jäsenmaksulaskua ei ole mahdollista maksaa ilman laskutuslisää.

Lisätietoja voitte lukea AKK:n verkkosivuilla julkaistusta tiedotteesta, joka löytyy täältä.

Lisätietoja AKK Motorsport – Jäsenmaksukausi 2024 on avattu – valitse laskutustapa KITI-järjestelmässä (autourheilu.fi)

Samankaltaiset artikkelit